Subaru Impreza WRX 2004 г.Tamiya 47372 (TT-01E) комплект 1:10

  • Марка: Tamya
Този комплект за сглобяване на R/C с повторно издаване на ограничена серия пресъздава Subaru Impreza, докато се състезаваше през сезона на WRC 2004. Комплектът включва точно възпроизведено поликарбонатно тяло, огледала за обратно виждане и секционирано задно крило. Той също така включва всички необходими маркировки на винилови стикери за Ралито на Мексико през 2004 г. Корпусът е съчетан с високопроизводителното, лесно за сглобяване 4WD шаси TT-01 Type E, което ще ви накара да се почувствате като истински WRC шофьор.
 
TT-01 Шаси тип E
Рамката на ваната на усъвършенствания 4WD TT-01 Type-E с валово задвижване има двигател и батерия близо до земята за по-нисък център на тежестта и оптимален баланс. Върху рамката на ваната са монтирани горна част от найлонови фибростъкло, подсилени с фибростъкло и капаци на зъбните колела, които подобряват твърдостта, както и анкерна щанга от 3 части за осигуряване на плавно управление. Ниският център на тежестта, страхотен балансиран дизайн, система за окачване на 4-те колела с двоен носач и предни и задни диференциални предавки се комбинират, за да доведат до превъзходни характеристики на шофиране.
 
ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ:
 
Регулируемо предавателно отношение: Да
Лагери: пластмасова втулка
Материал на корпуса: поликарбонат
Стикери за тяло: Включени
Материал на корпуса: ABS пластмаса
Тип шаси: TT-01E
Тип конструкция: Комплект за монтаж
Тип на диференциала: скоростна кутия
Тип задвижване: 4WD
Електронен контрол на скоростта (esc): Включва Tamiya TBLE-02S ESC (електронен контрол на скоростта) Възможност за работа на сензорни безчеткови двигатели и четкови двигатели. (21,5 завъртане BL ограничение на двигателя) (23 завъртане ограничение на четкания двигател)
Двигател: Матиран тип 540
Изисква A: 2-канално радио, кормилно серво, 7,2 волтова батерия и зарядно устройство за батерии и боя Tamiya PS.
Мащаб: 1/10
Амортисьор: тип триене
Окачване: Напълно независимо двоен носач
Използване на терена: Многоцелеви
Транспортно тегло: 1,90 кг
335,00 лв. 295,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 295,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Скала/Размер
1/24
Наличност в магазина
Не, с поръчка