iCharger X6 800W 30A зарядно за LiPo, LTO и други батерии

iCharger X6 800W 30A Smart Battery Balance Зарядно устройство за зареждане за 6s Lipo Lilo LiFe LiHv LTO NiZn Pb батерия

Описание:

Марка: iCharger
Артикул: X6
Продукт: Зарядно устройство за батерии
Дисплеи на устройства: 2,4 "IPS LCD (320X240)
Тип батерия: 6s Lipo, Lilo, LiFe, LiHv, LTO, NiZn, Pb батерия, 1-20s Nimh / Nicd
Входно напрежение: 7-32VDC
Максимален ограничен ток: <35A
Максимален ток на зареждане / разреждане: 30А
Максимално изходно напрежение / ток на цифровата мощност: 26.5V / 30A
Максимална мощност на зареждане: 800W
Максимална мощност за разреждане: 30W
Максимална мощност на регенеративно разреждане: 800W
Максимална допълнителна мощност за разреждане: 900W @ 30V / 30A
Максимален балансов ток:> 2.0A
Тегло: Около 170гр
Размер: около 83 * 64,5 * 36,5 мм

Особеност:
-С режим на цифрово захранване за страхотна защита (защита от пренапрежение, защита от пренапрежение, защита на входа под напрежение, входяща защита под напрежение и др.).
-Малък размер и леко тегло, с 2A балансов ток.
-X6 използва усъвършенствана синхронна технология за преобразуване на DC / DC преобразувател с висока мощност, силен ток и схема за преобразуване на мощност с висока производителност. Максималният капацитет на мощност на зареждане е до 800W, максималният ток на зареждане / разреждане на канал е до 30А.
-X6 поддържа 6s LiPo, Lilo, LiFe, LiHV, LTO и NiZn батерии с максимален ток на баланса 2A и приема уникално изчисление на баланса за корекция на вътрешното съпротивление. Поддържа 1-20s NiMH / NiCd батерии и 1-12s Pb батерии.
-С режим на цифрово захранване за страхотна защита (защита от пренапрежение, защита от пренапрежение, защита от входящо понижено напрежение, защита от подток под напрежение и др.)
-Интелигентно управление на вентилатора. той може да контролира скоростта на вентилатора, като усеща вътрешната температура.
-Защита от вътрешна температура. Когато вътрешната температура надвиши температурата за намаляване на мощността, изходната мощност автоматично се намалява; и зарядното устройство ще се изключи, когато температурата надвиши температурата на изключване.
-Това зарядно устройство може да запази 32 набора от параметри и да поддържа импортирането / експортирането на данни на SD карта.
-A 2,4 "IPS LCD екран предоставя богата информация, като ток, напрежение, мощност, капацитет, вътрешно съпротивление, контрол на състоянието, отнема време и температура и т.н.
-Поддържа функции за многократно разреждане, включително саморазреждане, регенеративно до входно разреждане и допълнително разширяващ се разряд на литиева батерия
-Поддържа измерване за вътрешно съпротивление на батерията офлайн и онлайн. Може да измерва не само вътрешното съпротивление на целия комплект батерии, но и да измерва вътрешното съпротивление на всяка клетка в литиевата батерия.
-X6 има защита за обърната полярност (входна или изходна), входно напрежение / ток, температура на батерията, капацитет на зареждане, време за превишаване и максимална мощност и т.н.
-Поддържа надстройка на хардуерните програми чрез USB порт или SD карта. X6 също така поддържа използването на софтуера „Junsi Console“ за показване, нанасяне и анализ на данните за зареждане и разреждане.

Списък на пакетите:
1 * зарядно устройство за батерии iCharger X6
2 * Входни / изходни кабели
1 * CD ROM наръчник

389,00 лв. 349,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 349,00 лв.
Моля, изберете: